čtvrtek 20. července 2017

Dukla v príprave septembri, zdolala tiež Olympiakos Pireus. Vyhrala aj Slavia

Jedinou škvrnou na inak rešpekt vzbudzujúcim zoznamu výsledkov v príprave tak zostáva porážka 1: 4 s Mattersburg. O výhre Dukly rozhodla tri minúty pred koncom chorvátska posila Josip Jurendič, ktorý urobil kľučku brankári a strelou do odkrytej bránky zariadil víťazstvo.

"Musíme byť spokojní hlavne s výsledkom. Porazili sme účastníka Ligy majstrov, ale nesmieme zabudnúť, že on je na rozdiel od nás v inej časti prípravy, pre nich to bol prvý zápas, "povedal pre klubový web tréner Dukly Luboš Kozel.

" V úvode zápasu na nás bol vidieť trochu rešpekt. Najväčšie šance prvého polčasu si vytvoril súper až ku koncu polčasu, raz bránke zabránil Filip Rada, druhýkrát brvno.V druhom polčase sme boli odvážnejší, v závere polčasu sa nám jedna akcia podarila a Jurendič to krásne vyriešil, "dodal kouč Dukly.

Tromi gólmi v poslednej štvrťhodine vyzreli futbalisti Slavie na druholigovej bet365 bonus Táborsko, na ihrisku juhočeského tímu zvíťazili Pražania 3: 1. bet365 mobil Ďalšie celok z českej metropoly Bohemians 1905 remizoval s Českými Budějovicami 3: 3.

Na ihrisku Táborska padli všetky štyri góly pred 1 800 divákov až v poslednej štvrťhodine. V 72. minúte si mladík Lukáš Veselý ako piaty člen slávneho rodu pripísal štart za slávistický A-tím a hneď po necelých troch minútach od svojho príchodu na trávnik pripravil vedúci gól pre Voltri.

Rovnaký hráč, ktorý Pražanmi posilnil v priebehu letnej prestávky, potom v 82.minúte zvýšil na 2: 0 a tretí gól pridal hlavou ďalší mladík Tomáš Sou ček. Táborsko už len v nastavení znížilo.


Tréner Slavie Dušan Uhrin mladší ocenil výkon Veselého. "Sledujeme všetkých hráčov z juniorky a na Lukáša sme dostali dobré referencie, tak sme ho dnes na dvadsať minút vyskúšali. Nesklamal, prihral na gól, "povedal.

" Zápas sme dnes poňali ako tréningovú jednotku. Je to iné ako u zápasov v Rakúsku, vyslal som do hry veľa hráčov, zároveň sme ale mali dopoludnia tréning, tak som nechal Martina látky s Karlom Piták odpočinúť.Včera sme mali naviac záťažový tréning, takže som rád, že sme v tejto fáze zápasu zvládli, "dodal Uhrin.

Bohemians 1905 prehrávali v Uhříněvsi s Českými Budějovicami už 0: 2, ale potom v priebehu 20 minút skóre otočili . Dvakrát skórovala nová posila Tomáš Čížek, z toho raz z penalty, a obrat dokonal testovaný uruguajský ofenzívny stredopoliar Rafael Acosta. Lenže v nastavení z pokutového kopu za ruku zrovnal Jiří Funda.

bet365 "Chceli sme, bet 365 aby ešte v tomto zápase hrali všetci hráči. Nakoniec sme to dokázali otočiť a je škoda, že sme to nedohrali do víťazného konca, "povedal pre klubovú televíziu kouč Bohemians Roman Pivarník. "Hrali sme na dvoch útočníkov, trochu sme propadávali v zálohe.S hrou dopredu som bol spokojný, mali sme veľa šancí, s hrou dozadu nie, "dodal.

Brno potvrdilo problémy s koncovkou a štvrtýkrát za sebou nedalo gól. Zbrojovka dvakrát trafila len bránkovú konštrukciu a v Rakúsku prehrala 0: 2 s nováčikom nemeckej ligy Ingolstadtom, za ktorý odohral druhou polke český útočník Tomáš Pekhart.

bet365 stavky

Žádné komentáře:

Okomentovat