úterý 11. dubna 2017

AFL: päť vecí sme sa dozvedeli z koleso 21

K dispozícii sú desiatky vecí, ako o spôsobe, akým Port Adelaide narušiť Hawks v piatok večer. Paddy Ryder hral jeho najvplyvnejší hra pre svoj nový klub, Travis Boak bol pracovitý, Robbie Gray tancovali okolo súpera, ako keby boli čarodejnice klobúky a Chad Wingard urobil to, čo Chad Wingard robí, bootovanie štyri góly, aby si vzal sezónu zhodujú na 51 a pridaním výkričník jeho určité All-austrálsky selection.Hawthorn odišiel potiť po rozrušení porážka k Port Adelaide celý článok

Ale najlepšie zo všetkých, Power reagoval, kedy boli vznesené námietky. Získanie skok na stagnujúci Hawks bola jedna vec.Ale keď Hawthorn konečne prebudil po polčase a uvedomi l si ich dve horné ašpirácie boli na trati, Port boli schopní ich priradenie k intenzite a tlaku. Ken Hinkley muži boli obvinení z máva bielou vlajkou v čase tohto roku - naposledy strata 64 bodov na Bulldogs na začiatku tohto mesiaca - ale Piatok bol návrat k nikdy-povedať-die Power futbalový svet zamiloval s.

Post-match, Boak povedal, že výhra cítil duté. Je to pochopiteľné. Jeho strana bola bránka od Grand záverečných 11 Pred niekoľkými mesiacmi, ale bude chýbať do finále v tejto sezóne, napriek tomu, že jeden z najtalentovanejších zoznamoch okolo.

Hinkley bezpochyby prejdite na Geelong z roku 2006 ako motivácia v priebehu leta.Bol asistentom u mačiek, keď mal podobne neuspokojivé rok po lete humbuk. História ukazuje, klub použil svoju frustráciu ako katalyzátor pre brutálny pred sezónou a vyhral nasledujúci rok vlajku. Port jasne majú schopnosť odrazu rovnako rýchlo. Cesta k úspechu Premier League je zriedka lineárny a bolo by prekvapením málo, ak v čase, Port Adelaide 2015 je pripomínaný ako málo viac než rýchlosť hrb na ceste k success.The yips sú stále väčšie,

V prípade zlej kopanie je naozaj zlý futbal, Collingwood boli úplne skazený v prvom polroku v sobotu popoludní.Nesprávnosť Magpies pred veľkými palicami si už túto sezónu pravdepodobne stála za hru alebo dva, potom, čo padli tesne na Hawks a Swans napriek tomu, že získali viac bodových záberov. Proti Richmontu sa dostali na novú úroveň. Hlavnou prestávkou Collingwood mal tri ďalšie strelecké zábery z neuveriteľných 15 viac -50, ale v druhom funkčnom období dokázal spraviť iba sedem. Jarryd Blair a Jamie Elliott boli medzi hlavnými páchateľmi a Travis Cloke preukázal, že desať rokov do svojej kariéry stále nájde tie zábery z 20 metrov trochu príliš zložité. To neznamená, že Collingwood si zaslúžil byť Vpredu v polčasu - ďaleko od neho.Richmond sú proste obratnejšie, zrelší a lepšie trénoval tím než Magpies v tomto bode.Oni barnstormed svoju cestu do 91-bodové remene zdvorilosť osviežujúci deväť gólov poslednom štvrťroku, a hodnotiaca správa bola pomerne svedčí o ktorom v súčasnosti sedia dva tímy.

Ale to musí riadiť Collingwood priaznivcov šialených sledovať ich hráči opakovane chýbať priamočiare zábery, keď hra je v rovnováhe, len sa pozerať na loptu rovno dole na druhý koniec, kde má rád Brett Deledio a Jack Riewoldt pohodlne stavky na Betclic klinec banány z hlboko do vrecka.

Collingwood sú nastavené pre druhú rovnú septembra bez finále, a cítite Nathan Buckley začne pociťovať určitý tlak, ak jeho strana nezlepší v roku 2016.Na goalkicking sám na základe toho mám veľa práce do.The cítiť-dobré Ruck Battle of the Year

V niektorých ohľadoch je to škoda, ani Nathan Vardy aleb o Jason Holmes boli schopní spievať ich pieseň klubu v sobotu večer, po zápase Geelong v St Kilda skončila napínavé žrebovania. Bitka medzi párom, ktorý začal, keď čelí off na otváracom odskočiť, bol dobrý pocit príbeh podľa toho, ako sa pozeráte na it.Ruthless Swans znížiť Giants do patričných medzí v tlčenie Viac

Geelong je Vardy hral svoj prvý zápas AFL od finále série 2013 (keď je pravdepodobné, že budú spojené comeback kid Daniel Menzel tento týždeň), po ACL zranenia predsezónne a komplikácie v jeho uzdravenie otrel 18 mesiacov od jeho kariéry.24-ročný je podivuhodne talentovaný Ruck / vpred, ktorý kreslil porovnaní s Nickom Riewoldt skoro, a bol poverený mačiek číslo jedna Ruck úlohu v roku 2013 finále hoci hrali menej ako 20 hier.

St Kilda je Holmes sa zapísal do histórie tým, že sa ako prvý narodil-a-raise americký hráč hrať v AFL. 203cm Bývalá škola Basketballer, vo svojom druhom b ažanta-uvedený rok s svätých, má impozantné Naitanui podobný skok a jeho atletiky a agresie označte políčko požadovanej novodobej Ruckman.

Na záver obaja hráči významne prispeli.Vardy skončil s 20 hitouts, 14 predaja a dvoch gólov, zatiaľ čo Holmes ponúkol 34 hitouts, sedem úbytky a vynikajúce riešenie na Cam Guthrie, ktorá mu vyhrala voľný kop.

Geelong finále nádej vzal jamku, ale rovnice čelom k nim zostáva rovnaká - sú nažive v prípade, že porazí Collingwood a Crows pádu k Eagles tento víkend. Svätí majú možnosť dokončiť sezónu silno a stavať impulz pre rok 2016.Nikto si štyri body, ale výkony mužov v stredu znamenalo fanúšikovia oboch tímov mali dôvod pre optimism.North Melbourne nakoniec vezme skalp

Teória, že North Melbourne vzostup hrať top tímy a hrať úboho proti slabším tímom bolo z veľkej časti odhalené v tejto sezóne.Remene v rukách Hawthorn (60 bodov) a Fremantle preč (72), plus strata 16 bodov na labutí, nebolo presne to, čo Brad Scott mal na mysli, keď on regrutoval 32-ročný Jarrad Waite zdanlivo vychádza z predpokladu, bývalá Carlton vpred ich mohol zobrať do danej premiership.Nat Fyfe je Brownlow Medal dúfa, hit ako Fremantle omráčené Severnej Melbourne Prečítajte si viac

Čo sa bude skript čoskoro v nedeľu, klokany štyri góly dole proti vyčíňanie rebrík, vedúci Dockers v mihnutia oka. Čo sa stalo potom, je dosť, aby Scott dôverou jeho tím môže urobiť nejaké škody v septembri.

klokany, tak často označené vločkovitý, našli spôsob, ako siahnuť hlboko.Boli to len zriedka dosť, ale ich neúprosný tlak sklon nútený Fremantle do obratov i napriek Waite (troch gólov) a evergreen Brent Harvey (štyri), boli schopní využiť.

Na začiatok off špinavé deň pre Dockers - ktorí získali sedem gólov v prvom štvrťroku a len päť viac na zápas - Nat Fyfe čelia nervóz ny čakanie na zistenie Zápas kontrolnej komisie sa po tretí štvrťrok správa.

Severná víťazstvo robil to sedem v kluse, ale to bolo len na úseku proti tímu nad nimi na rebríku, a zďaleka ich väčšina odvážny výkon sezóny.Replikovať, že proti Bulldogs a Tigre v budúcom štrnásť dní, a domov finále beckons.Memo do Melbourne - sezóna beží po dobu 23 týždňov

V priebehu týždňa, Paul Roos povedal, že jeho Melbourne hráčskej mozgy "boli na ich koniec sezóny Foot cestu ", ako boli zbúrané západnými Bulldogs vo výške 98 bodov. Ak je to ten prípad, že hráči boli psychicky niekde blízkosti Las Vegas v priebehu prvého polroka v nedeľu.

Démoni majú dať do nejakej priepastných výkony v tejto sezóne, ale prvý polčas proti Carlton vzal tortu. Nadol šesť gólov na jednu štvrtinu v čase od 10 do 2 na hlavnej prestávke, Melbourne nedal vzlykol za hodinu proti strane pevne zakotvené v spodnej dva.Bočné ktorý minulý týždeň prehral o 10 gólov na rovnako zlé Brisbane Lions

Zástancovia bude ukazovať na druhú polovicu démonov. - keď outscored Blues o štyri góly stratiť 23 bodov - ako znamenie zlepšenie. Že by nemali. Špičkové tímy, vytrvalých finalisti, požadujú štyri štvrtiny kvalitného futbalu v týždni. Nestačí, že Melbourne boli schopní bojovať o polovicu po tom, čo chýba po dobu jednej hodiny. Ak sú výhovorky vyrobené pre taký pokazený predstavenie budú Démoni nikdy rozvíjať nemilosrdný pruh, ktoré potrebujú k súťažiť v týždenných intervaloch.

So šiestimi víťazstvami, Melbourne sedieť dve víťazstvá pred tam, kde skončil v minulej sezóne.Ale aj cez niektoré jednotlivé body - v prvej sezóne Jesse Hogan, vývoj Maxa Gawn - poloviciach ako nedeľné sťažujú kategoricky povedať, že tím sa zlepšila. A to je obvinenie na každého spojeného s klubom.


Betclic-Čítajte viac

Žádné komentáře:

Okomentovat