čtvrtek 13. dubna 2017

Quade Cooper vyzerá urovnať Klokany No.10 otázku proti Uruguaju

Wallabies Playmaker Quade Cooper Unibet-Bonus ihneď po registrácii sa pozerá na nedeľné Uruguajske majstrovstvá sveta vo futbale, ako keby to bol jeho posledný zápas v zelenom a zlatom, namiesto konkurzu pre dres pre majstrovstvá č.10.


> Cirkevný talent má ideálnu príležitosť stlačiť svoj prípad na výber pre výmenu zápasov Wallabies 'Twickenham s Anglickom - a kľúčové strety, ktoré nasledujú - v zápase proti Uruguajovi v Birminghame. Ale 27-ročný Ktorý vydržal hrôzu na Majstrovstvách sveta na Novom Zélande, ktorý skončil s vážnym poranením kolena pred štyrmi rokmi, váhavo upriamuje pozornosť na Anglicko, Wales alebo akýkoľvek knockout střet - je dosť skúsený, aby vedel, že každý deň je dôležité. / P>

"Aby sme boli úprimní, spôsob, akým sa na to pozeráme, je, že každý deň je cesta k konkurzu pre tím," povedal. "Každý deň, keď sa vydáte na tréning, umiestňujeme sa do pozícií, kde sa navzájom vyzývame na štartovné pozície - každý hráč.

" Či už máte možnosť hrať, máte Byť pripravený na to.Zakaždým, keď som na ihrisku, pristupujem k nej, ako keby som bol naposledy.

"Viem, že veľa futbalistov to hovorí, ale keď miluješ niečo toľko, zakaždým, Paddock, musíte ísť tam, ako keby ste naposledy trénovali.

"Tentokrát sa to nebude líšiť."

tipovanie na Unibet

Žádné komentáře:

Okomentovat