pondělí 17. dubna 2017

BBC Sportovní osobnost roku ceremoniálu demonstroval tím, práva homosexuálů a feministických skupin

Demonstranti demonstrace na sportovní osobnost roku 2015 slavnostním ceremoniálu v Belfastu prohlásili, že jsou tam reprezentují 140.000 lidí, kteří chtěli BBC k poklesu světové přeborník v těžké váze Tyson Fury z užšího výběru. Bet365-Podrobnosti

Jednou z organizátoři demonstrace složené z gay a feministických skupin rozhněván Fury homofobní a sexistické poznámky obvinil společnost z pokrytectví tím, že drží Fury na Bet365-Bonus zdarma seznamu.

John O'Doherty řek l Guardian BBC měla být dána Fury stejné zacházení, jako když byl bývalý Manchester United manažer a TV vědátor Ron Atkinson vyhozeno ITV v roce 2004 více než rasistické poznámky, které učinil o bývalý Chelsea a Francie obránce Marcel Desailly.

Atkinson své poznámky uskutečněné v průběhu analýzy pozápasové z Monaco v Chelsea Champions League semifinále první zápas nohu, byly vysílány na několika místech na Středním východě, včetně Dubaje a Egypta.

O'Doherty řekl komentáře Fury se o homosexuálech a ženách byly urážlivé jako tkinson své poznámky byly tenkrát

Ve svém projevu mimo SSE aréně v neděli večer O'Doherty, ze skupiny, práva homosexuálů duha projektu v Severním Irsku, řekl: „. Pokud Tyson Fury dělal vyloženě rasistické poznámky BBC by ho zcela správně klesla z The Tonight Show.Přesto se zdá, že může dělat homofobní a sexistické poznámky a BBC nemá žádný pro blém s ním jako jeden z kandidátů.

„Ron Atkinson byl řádně vyhozen z ITV po provedení rasistické komentáře a BBC měl vzít přesně stejnou pozici nad poznámkami Fury."

O'Doherty řekl on a jeho kolegové byli protestující tam„reprezentují 140,000-plus lidí, kteří podepsali petici za Facebook Fury, které mají být ze seznamu vyřazena nominaci. . BBC ignoroval to, co tito lidé říkali, takže jsme tu dnes dát jim hlas"

V rozhovoru pro Mail on Sunday, Fury řekl:„Existují pouze tři věci, které je třeba provedeno před tím, než ďábel přijde domů.Jedním z nich je homosexualita je legální v zemích, jedním z nich je potrat a druhý je pedofilie."

Fury také poznamenal, že jiný závodník v letošní sportovní osobnost roku užšího výběru, Olympic sedmiboj mistr Jessica Ennis -Hill „plácne do dobré", než s tím, že „nejlepší místo ženy je v kuchyni a na zádech"

O'D oherty popíral, že on a další organizace demonstrace v neděli večer je živý přenos - Text. duha Project, Cara kámošovi, HereNI a Fight4Equality - snažili odstavit zuřivosti své právo hovořit svůj názor

„Hlasatelé nebude tolerovat rasistické poznámky, jako tomu bylo v případě Ron Atkinson a BBC je veřejná. vysílací a je financován ze strany veřejnosti.Takže BBC má povinnost chránit své diváky a posluchače před nenávistným projevem. Mimochodem, pokud mluvíte o svobodném projevu, proč BBC pozastavila jednoho ze svých vlastních novinářů, že otevřeně kritizuje rozhodnutí udržet Tyson Fury na jmenovacím seznamu? "O'Doherty řekl. Courtney Robinson, z Gropup Fight4Equality, řekl: "V neandartálním pohledu na svět Tyson Fury jsou ženy jen předměty, které mají bavit a sloužit mužům. Myslí si, že naše těla jsou prostě nádoby pro reprodukci a neměli bychom mít možnost si sami vybrat, zda chceme mít dě ti.

"Je hanebné, že BBC dovolil, aby byl nominován na sportovní osobnost roku.Jeho osobnost je nepříjemný, a neměl by být oslavován jako vzor pro mladé lidi „

Ruth McCarthy řekl:„.


Nemyslím si, že je to v pořádku na cenu osobnosti jít s někým, kdo říká věci které jsou velmi škodlivé pro homosexuály a ženy. V tento den a věk, já si nemyslím, že je to vhodné.

„Je přichází na Vánoce, a tam jsou lidé, kteří nebudou jít domů na Vánoce, protože oni jsou odcizeni od svých rodin protože homofobie byla zachráněna. BBC by měl být skutečně stydět za to."

BBC Severní Irsko pozastavena moderátor Andy West poté, co veřejně kritizoval korporaci nad Fury je užšího výběru.Západ řekl, že se "styděl", že pracuje u BBC kvůli svému rozhodnutí ignorovat kampaň na Facebooku, která požaduje, aby byla Fury vyřazena ze seznamu. Bezpečnost byla těsná kolem SSE arény na řece Lagan. Ozbrojené policejní hlídky a silniční kontroly. Bezpečnostní operace byla zavedena tak, aby čelila jakémukoli potenciálnímu útoku disidentských republikánů. Je to poprvé, kdy byla sportovní osobnost roku vysílána ze Severního Irska.

Bet365-Zobrazit více

Žádné komentáře:

Okomentovat