sobota 15. dubna 2017

Tím GB Davis Cup odložil cestu do Belgicka uprostred bezpečnostných obáv v Bruseli

Úzkosť a neistota zostáva vysoká okolo Veľkej Británie cestu do Gente tento týždeň v snahe o ich prvý Davisov pohár v 79. rokoch na základe rozhodnutia belgického v nedeľu večer bola zachovaná bezpečnosť v Bruseli na najvyššej úrovni.

five-man squad, vedenej Andy Murray a kapitánom družstva, Leon Smith, spolu s trávnikom tenisového zväzu pomocný personál a bezpečnostné robotníci, oneskorili ich odchodu do pondelka, aj keď drží v tajnosti čas a trasu.Dúfajú, že sa dostali do Gente v čase trénovať na zápas súdu v Flanders Expo

Gent -. Iba 35 míľ od Bruselu, ktorý je stále vo virtuálnom uzamknutia s metrom a do škôl zavreli ako full -scale pát ranie po "niekoľko teroristov" pokračuje - je ohodnotený vyrovnanej tri bezpečnostnú hrozbu, jednu pod hlavnom meste

The LTA, ktorý je zodpovedný za bezpečnosť britských hráčov, a Medzinárodná tenisová federácia, usporiadatelia.


turnaja spolu s hostiteľom riadiaci orgán po konzultácii s vládou a bezpečnostnými silami, ktoré monitorujú situáciu "na hodinu".

Rozhodnutie však v nedeľu večer belgického premiéra, Charles Michel, a jeho vláda nebude znižovať upozornenie Brusel zo štyroch na tri, je dôvodom pre pokračujúce obavy a bdelosti.

bývalého britského No1 a Davis Cup stálicou Tim Henman povedal, že neočakáva, že hráči majú byť nepriaznivo ovplyvnená ale pripustil, že on zrušil plány na účasť vo finále.

"Panuje neistota s odstávkou tamto," povedal. "Iba čas ukáže.Ale palca bude pokračovať ako obvykle - preto, že ak sa tak nestane, je to veľmi ťažké scenár. Chcel som ísť, ale nebudem nič viac. Chcel som, aby prijali tri dievčatá, som sa ísť so svojou rodinou. S vlakom a ísť tam, proste som si myslel:,? Je to naozaj stojí za to hádka pre nich ' "

Avšak, Mary Pope, predseda britskej asociácie tenisových priaznivcov, uviedol v noci, že ich cestovné skupina až 150 priaznivcov stále v úmysle ísť.

"ja som počul len od jednej osoby, ktorá je rozhodne nebude," povedala. "Ľudia sú rozhodne týka, ale my sme nezruší svoje plány v tejto fáze a dúfajú, že sa ísť.Myslím si, že všetci pozorujú situáciu a existujú určité obavy z cestovania cez Brusel. Je to prípad čakania a videnia, ale dúfame, že to bude pokračovať. "

Henman, ktorý vo Veľkej Británii hral 54 krát v Davisovom pohári - vrátane nebezpečnej expedície do Ekvádoru týždne po útoku z 11. s eptembra New York - očakáva, že hráči zvládnu jedinečný psychologický tlak. "Pamätám si Ekvádor preč [v roku 2001], ale myslím, že sú to mierne odlišné okolnosti. Ležal som do výcvikového tábora, keď sme sa chceli stretnúť v Miami a dostali sa na Bermudy a strávili tam 24 hodín a potom sa vrátili.Potom som obišiel po Európe a priama do Južnej Ameriky.

"Akonáhle sme sa dostali do Južnej Ameriky som nemal pocit, ako by sme boli v bezprostrednom ohrození. Pripadal som si ako problémy boli inde, vzhľadom k tomu, myslím, že situácia sa líši v Belgicku. Je zrejmé, že to bolo toľko deje, že v posledných niekoľkých dňoch. Som si istý, že budú spoliehať na veľa informácií z vonkajších zdrojov. Ale dúfajme, že tam môžu cestovať [pondelok] a udalosť bude pokračovať. "

Povedal, že očakáva, Murray by ísť príkladom v ťažkých situáciách. "Tlak je samo. To je to, čo vaša myseľ vám povie.Keď m� �te také tie mysli-set Andy mal celú svoju kariéru robíte dobrú prácu kontrolu vecí, ktoré môžete ovládať: jeho prípravu a výkon. Som si istý, [tím] bude hovoriť s ITF a veľvyslanectva, aby sa ubezpečil všetko je na svojom mieste. To je niečo, čo zvyšok tímu sa postará o to Andy môže sústrediť na svoju prácu na ihrisku.Nemám v úmysle to má vplyv. "

matka Murray bratov, Judy, zdieľa Henman optimizmus. "Boli sme po tom, čo sa deje a my sme to diskutovali," povedala La Dernière Heure, francúzsky-jazyk denník zverejnená Bet365-Klikni pre svoj bonus v Bruseli. "Molenbeek [predmestí v strede najintenzívnejšia policajnej pozornosti] nie je ďaleko od Gente ale to by nás nezastaví. Veríme, bezpečnosť, ktorá bola organizovaná. . Každý bude mať na pozore, a my dúfame, že táto akcia bude mať veľký úspech "

Na obavy Murrayho o jeho príprave Davis Cupu po opustení ATP World Tour Finals v Londýne, povedala:" Považujem za hanebné že tieto udalosti sú tak blízko pri sebe.Nemôže úplne sústrediť na finále a má len niekoľko dní k zmene z Hardcourt do hliny. Mohol by pracovať trochu na tomto povrchu, ale turnaja na konci roka sú všetci hrali na hardcourts. Bude musieť rýchlo otočiť kolieskom a dostať sa do toho. "

Belgický tím trénoval v nedeľu v Merelbeke, asi 20 minút od Gente. Vedená ílu špecialista David Goffin, budú mať záujem na finále pokračovať, pokiaľ je to možné, a ITF tvrdia, že nie sa prihliadlo na odloženie, zrušenie alebo dokonca umožní obom finalistom zdieľať názov.

Bet365-Okamžitý bonus

Žádné komentáře:

Okomentovat