pondělí 17. dubna 2017

Oba tímy v týždni z celej Európy

To Tottenham, tím učila hrať európsky futbal, môže nepretržite produkovať také biedne výkony nasledujúce uprostred týždňa akcia by mala byť prekvapujúce. Avšak, ich posledný porážka - na Alan Pardew sa snaží Newcastle v nedeľu - neprišiel ako šok

Newcastle vyhral len jeden z ich predchádzajúcej ôsmich zápasy Premier League v tejto sezóne a nevyhral na internete. road v lige v deviatich hrách, beh siaha do začiatku marca. Tottenham majú byť náročné pre ďalšie európske futbalovej sezóny, zatiaľ čo Newcastle vraj pripravovali sa na zostupe bitke.Ale ani jeden tím chcel držať scenára.

Tottenham nemôže nájsť spôsob, ako žonglovať dvojaký výzvy Europa League a domáce aktivity. na ochote, s ktorými zahodil 1-0 polovičný úväzok náskok na báze, jeden by sa mohlo zdať, že nechcú hrať v Európe budúcu sezónu. Znie to smiešne, ale snáď Spurs nezaobišiel bez sezóne v kontinentálnej súťaži.

Prestavba proces od odchodu záloha pilierom Luka Modric a one-man tímu, ktorý bol Gareth Bale bolo ťažké pre klub. Dostatok peňazí sa minulo a zmeny v personálu boli obrovský; Mauricio Pochettino je ich tretí manažér v poslednom roku.Ale tieto zmeny Z ihriska nezmenili výsledky na neho.

Tottenham zostáva nekonzistentné, spoľahlivo nedarí vyhrať hry by mali potulkám aj keď vzhľadom k svojej výdavky na nové autogramiády, a v nedeľu bol prípad v bode. Spurs sú prijaté teraz len šesť bodov z možných 15 v nedeľu zápasy po Europa League v tejto sezóne, ktorý stratil doma Liverpoolu a West Brom pred Newcastle. Je neuv eriteľné, že deväť z ich 15. Premier League porazí od začiatku minulej sezóny prišli do hry bezprostredne po nočnej zápas vo štvrtok, a šesť, ktoré neboli boli proti Manchestru City (trikrát), Chelsea, Liverpool a West Ham.Jeden môže len čudovať, čo Spurs by mohol dosiahnuť - a koľko z ich manažérov by prežilo dlhšie - keby nebolo pre Europa League

Ich družstvo by malo mať silu do hĺbky, aby otočil každý začínajúci hráč. v priebehu týždňa, aby ich prvý tím má čerstvé a pripravené na Premier League akcie cez víkend. Porážkou do West Brom, Pochettino sa mení každý outfield hráč z losovania s Partizan Belehrad tri dni skôr. Únava nemôže byť problém.

Je tu možnosť, že ich oponenti majú viac času na prípravu pre hru. West Brom boli schopní stráviť celý týždeň sa zameriava na to, ako by sa zastaviť a pozrieť sa Spurs udrieť do nich na protiútokov.Vzhľadom k tomu, Modric vľavo, Spurs s a pokúšali preraziť hlboko ležiace obrán, a keď tímy sa pripravujú primerane brániť takým spôsobom, Spurs nájsť veci ťažké. Zatiaľ čo ich oponenti sa pripravil na víkend, vedúcich pracovníkov Tottenham sa starať o tom, ako bude ich druhý reťazec nastaviť v Európe uprostred týždňa.

To je nepochybne problémom, ale Tottenham nenahrádzajú odchádzajúce hviezdy primerane. Hugo Lloris je jediný hráč svetovej triedy na White Hart Lane v týchto dňoch, a pri pohľade na ich prvého tímu, je treba povedať, že existuje príliš veľa priemerní hráči na výstave.

Sú zakorenené v mid-table pozície Premier League je, a zaslúžene tak.Dalo by sa predpokladať, že väčšina hráčov Tottenhamu by chodiť do iných Premier League tímy, ale porovnávanie jednotlivých vystúpení povedať, tí z hráčov na Swansea City, ďalšieho pevného strede tabuľky klubu, hovorí presný opak.

Erik Lamela sa zlepšuje, ale nikto ich grabování hry s dostatočnou razanciou zápasiť víťazstvo pre tím, keď sa snažia. Súčasná úroda Tottenham hviezd už nie je, čo bývala, a ich individuálne výkony sú jednoducho nie je dosť dobrý. Ešte viac do očí bijúce problém však je, že Pochettino je Tottenham sú menšie ako súčet ich častí. Europa League alebo nie Europa League, že je nepravdepodobné, aby sa to späť do Ligy majstrov v dohľadnej dobe.


Žádné komentáře:

Okomentovat