pondělí 10. dubna 2017

Nohejbal World Cup: Anglicko, ako Silver Paprade kniha finále mieste

The Silver Ferns bližšie k svojej prvej nohejbal titul Svetového pohára v 12 rokoch s nemilosrdným 50-39 semifinálovej výhre nad Anglickom na nohejbal majstrovstvách sveta.

Majú rozšíril svoju neporaziteľnosť rekord na rokovania turnaj so siedmimi zápasoch a v nedeľu bude spĺňať víťaz druhého semifinále medzi Jamajky a obhajca titulu Austrálie.

Vedený vynikajúce defenzívne úsilie, Novozélanďania dominovali hneď od začiatku, s každým cieľom boj o Anglicku v prvom štvrťroku .Diamonds nastaviť snov Nohejbal finále svetového pohára stret | Erin Delahunty viac

Mladistvý cieľom útoku Helen Housby bol takmer úplne vyradení z hry, podarilo sa mu potopiť len jeden výstrel zo štyroch.

Anglicko usilovala o načasovanie v prednej tretine, Casey kopov a Katrina Grant zdvihne kvalitné obratu loptu strelci Bailey Mes a Maria Tutaia previesť.

Tutaia, hrá v nej 101. hra na Novom Zélande, strieľal bezchybne pri zbere deväť z deviatich ako Silver Ferns vystrelila do 11-5 vedenia.

zavedenie obrovsky skúsený Pam CooKey pre Housby v druhom štvrťroku tiež všetky rozdiel v Anglicku.

začali nájsť priestor stredom midcourters Jade Clarke a kŕmenie Tamsin Greenway je zjednodušené Harten a CooKey pracoval kruh krásne.

Harten nemal neprepásli shot, potopenie 10 10 ako Silver Ferns našiel ich dodávka obratu lopty vysychajú.

Stále sa vedenie 21-17 v polčase, ale Anglicko bola čím ďalej uistení.

Nový Zéland krídlo obrany Kayla Cullen trvalo sotva 30 sekúnd rozbiť túto rastúcu dôveru.

ju vrhol na voľnej priechodu ako Anglicko s kúmal midcourt zóny kiwi na medzeru, Tutaia prevedené a behom dvoch minút sa na Silver Ferns olova zdvojnásobil.

Sú udržiavané intenzitu priamo skrz kúzlo, s Cullen zvlášť hrozivým v nátlaku Anglicko krídlo útoku Tamsin Greenway.

Nový Zéland obranná zóna tlačil Anglicku široký vo svojej jazdy na kruhu a Kiwi boli nemilosrdní v trestaní chýb.

Pred 37-27 u troch štvrtín značku a s kopu a Leana de Bruin umožňujúci o anglickej niekoľko možností midcourt na kŕmenie, Silver Ferns udržuje intenzitu ich najkomplexnejšie víťazstvo v Sydney k dnešnému dňu.


Žádné komentáře:

Okomentovat