pátek 14. dubna 2017

Ross Taylor double storočia prináša Nový Zéland späť do Perthu test

Ross Taylor zaznamenal prvý double storočia Novozélanďan proti Austrálii riadiť turistov počas 49 jázd zhodujú usporiadateľov na 510-6 na konci hry na tretí deň druhého testu v nedeľu.

31-ročný pravák zdieľa partnerstva rekordných 265 behov s Kane Williamson, ktorý strelil 166, ako turisti sa konečne dostal na prednú nohu po tom, čo prehral prvý test 208 behov a pripúšťa príval behov na začiatku druhého. Taylorová smena už najvyššiu zo svojej kariéry a po skončení deň na 235 nie von, mohol ešte zatmenie 253 David Warner prispel k Austrálii prvej smena 559-9 deklarované.Khawaja zranenia otvorí austrálsky výber dvere Marsh a Bancroft Čítajte viac

Otázky budú požiadaní o kvalite WACA bránky po skôr než tisíc behy boli hodnotené v troch dňoch, ale austrálska Mitchell Starc ukázal došlo život na trati s jedným desivé kúzlo nového gule kolky.Ľavé rameno Paceman zasiahla 160 kilometrov za hodinu značku jednej dodávke, vzal kus z Nového Zélandu kapitána Brendon McCullum netopiera s iným a vytvoril reťazec šancí, ktoré všetky sa nepodarilo prejsť na ruke.

Bol to pomerne chodec tempo Josh Hazlewood, ktorý zlomil tretí gól partnerstva pri Williamson toe-skončil pokus o ťahom Mitchell Johnson v polovici-na, zatiaľ čo Mitchell Marsh je 130km / h úsilie čistý unikal McCullum pre 27.Starc (2-83) robil trochu odmenu za jeho ohnivé úsilie s plným hodenie, že BJ Watling (1) uvalené Nathan Lyon v bode a Johnson (1-131) odstránenými Doug Bracewell na 12 vyhlásiť jeho 311. testovacie bránka.

To sa sťahoval 34-ročný pred Brett Lee a na štvrtom mieste v zozname aus trálskych testov integrovanými odberateľovi iba s Shane Warne, Glenn McGrath a Dennis Lilley pred sebou. Po celej tej vzrušenie, keď Taylor odrazený na vytrvalo a odvážne cez 308 lôpt, zasypával hranice s 34 štvorky.Partnerstvo s Williamson, ktorý tento rok strelil svoj štvrtý storočia v deviatich smenách, bola najvyššia akýmkoľvek novozélandskej páru proti Austrálii a deviaty najvyšší žiadnymi hosťujúcich batsmen v krajine.

Obnovenie 26. s New Zealand 140 pre dvoch, Taylor vyzeral ako nestály ako Williamson bola zaistená na druhom konci po dobu prvej hodiny.Vyzeral viac a viac pohodlné ako deň plynul, však, a potom, čo Williamson zabezpečil jeho 12. skúške storočia, bývalý kapitán ho vyfúkol svojim 13. skoro po obede rezaním spinner Lyon do tretieho muža hranicu.

Odovzdávanie 5000 kariéry skúšobných jázd na ceste, vychoval dvojaký storočia off Starc so svojím 31. štyri, ďalším z jemných krycích je dnotiek, ktoré sa hrotmi svojich smien.


Žádné komentáře:

Okomentovat